Kanchanaburi!
Dag lieve vrienden en familie!
Zo, na uren geprobeerd te hebben is het me gelukt om de foto's op mijn log te zetten! Alleen komt eerst Kanchanaburi en dan Bangkok en Pattaya!
Na Pattaya waar Hans goed voor me gezorgd heeft maar de stad niet mijn ding is ben ik naar Kanchanaburi vertrokken. Hele goede reis gehad en snel ook! Daar is het een stuk rustiger en dat kon ik wel gebruiken na een paar drukke steden. Ook heb ik een fijne kamer genomen zonder kakkerlakken.

De volgende dag ben ik gaan relaxen bij het zwembad, wat dingen gehaald voor de muggen want die zijn hier wel veel meer en een tour geboekt voor de volgende dag. Zie de foto's! In de avond met Guus gegeten. Gezellig gekletst en hij heeft heel wat tips gegeven!De volgende dag om 8 uur was detourdie erg leuk was, warm en sommige dingen wat minder. De olifantenvonden we heel zielig en hadden spijt dat we opgestapt waren. De Erawan watervallen waren prachtig en het bamboo raften was heel wild. De lifejackets waren welnodig, maar niet heus! Haha.. Het was leuk om met de Nederlanders op te trekken. In de avond nadat we terug waren zijn we samen gaan eten. Heel lekker en veel. De mannen konden veel op! Vooral Erik die hier voor thaiboxtraining komt. We hebben zelfs in 2 restaurantjes gegeten. Bij de eerste hebben we echt heerlijke vis gegeten aan de rivier. Echt Thais! Daarna naar mijn restaurantje gegaan waar Guus ook bij kwam praten en daar hebben we ook gegeten en geborreld! Mijn eerste borrels zo ongeveer! Het was een geslaagde dag.
Vandaag moest ik van kamer verwisselen.Verder rustig aan gedaan. Met Guus naar het Burma-Thailand railway museum geweest en naar de cemetary.Ik kwam er ook achter dat Guus in hetzelfde guesthouse verblijft als ik en dat ik al die tijd dacht datmijn guesthouse een andere naam heeft. Echt weer wat voor mij.Zo nog even eten in mijn restaurantje... Ik blijf vannacht nog en morgen ga ik naar Chiang mai. Weer een ander avontuur.. Wel weer spannend.Ben hier al gewend en het bevalt me prima. Maar andere plekken zijn ook geweldig dus...
Gaat het goed bij jullie? Ligt er nog sneeuw? Hier is het in ieder geval heerlijk warm...

Ik ben blij met jullie reacties!!!
Tot de volgende keer een een dikke zoen!
Hee Lieverd,
Mooi dat je al gewend bent. Denk eraan kakkerlakken niet dood trappen he. Komen er nog meer. Hier ligt er geen sneeuw meer maar nog steeds koud. Geniet ook voor mij en have fun, fun and lots of fun.
dikke kus
Ik krijg nu al de indruk dat je je uitstekend vermaakt en je je al aardig relaxed voelt na die lange vlucht en de eerste gewenning Houen zo!!
Zien er allemaal best indrukwekkend uit die foto's, zeker die van de natuur waar jij je in bevindt.
Je hebt nu al een aantal leuke mensen ontmoet en er zullen er nog velen volgen, denk ik.
Hi meid! Super! Je klinkt als een doorgewinterde backpacker!! Enjoy, vooral die overheerlijke visjes mmmjjammmm water loopt me in de mond en heerlijk fruit op de nachtmarkt!! Slurp!
booehooeeee zit net je foto's te bekijken, ik mis het zo! Ik wil ook zoo graaag!! Booehoeee.
Heej,
Euh, nee niet nog sneeuw, wel weer sneeuw (en dan weer niet, en dan weer wel, we genieten hier optimaal van de winter ;-))
Gaaf om zo van je te lezen. Als ik iets van mijn leven niet zou durven, is het zo'n reis in mijn eentje maken. Je bent een supersterke en dappere meid, en ik ben mega trots op je! Wanneer je weer terug bent moeten we maar eens lekker ergens een hapje eten en bijkletsen. Maar....eerst lekker reizen!
Ik lees met je mee...
Liefs,
Diana
Hey lieverd, fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat. En wat mensen hebt ontmoet. Toch wel fijn om wat aanspraak te hebben, in een vreemd land. Ben benieuwd nnaar de rest van je reis. Ik ben vanaf 15 maart weer aan het werk. Een soort stage als leidinggevende in Castricum. Yeahh. Voor drie maanden. Tot gauw kus
Hee Jelle, Boeiend leesvoer allemaal hoor ! Hoop dat je gaat vinden wat je zoekt daar. Zelf net mijn eerste week er op zitten bij nieuwe werkgever, dus ik look wat achter. Ga nu bijlezen.
Liefs namens ons !
Hé meissie, super om allemaal te lezen hoor. Ik ben jaloers op je. Het doet me goed om te lezen dat je lekker je eigen ding doet en gewoon aan het genieten bent. Fantastisch. Hier gaat ook alles goed. Ik kijk nu al uit naar je volgende stukje.
Dikke kus van ons drietjes.
Marcella, Oxana en Jeroen