Koh Tao!
Sorry jongens was weer te snel met opsturen. Komt ie!
Nou, ik ben dus 5 dagen op het mooie Koh Tao geweest. Ikben gevlogen naar Bangkok vanuit Chiang Mai en toen verder met de trein gegaan wat niet erg comfortabel was. Ik moest erg langwachten. Ik heb daardoor wel een stukje van de chinese wijk in Bangkok gezien.
Na de treinreis werden we door een bus naar de ferry gebracht en moesten we nog 2 uurtjes varen.Moet zeggen dat ik erg moe was bij aankomst. Ik had van tevoren in de lonely planet gekeken waar ik wilde slapen en dat is de Blue wind geworden. Lekkereen wat rustigere plek en heel dichtbij werd er ook Yoga gegeven. Ik heb eeb taxi gedeeld met Gerina en Ilse waar ik de dagen daarna meer mee opgetrokken ben. Verder die dag niet veel gedaan. gewacht op dat er een kamer vrij kwamen wat gegeten met de meiden en gekletst. Eigenlijk voorvoelde ik al dat ik wilde relaxen na2 weken rondreizen.Op mijn kamer later op de dag heb ik geslapen.Je voelt je gebrokenna het reizen. Ik merkte die avond aan mezelf dat ik me niet op mijn gemak voelde. Ik heb alleen wat gegeten en daarna op mijn kamer wat tv gekeken. Gelukkig voelde ik me de volgende dag een stuk beter anders had ik wel verder gereisd. Ik heb op het strand gelegen en natuurlijk ben ik verbrand. Ik had nog niet eerder in de zon gelegen dus de dag daaropben ik niet in de zon gegaan. s'Avonds met de meiden luxe tapa's gegeten. Niet te laat naar bed gegaan daarna omdat ik de volgende dag Yoga wilde volgen. 2 Uur langhatha-yoga! Erg intensief kan ik je zeggen. Veel gezweet en erg mijn best gedaan. Wel fijn om te doen. Leuke posities ook! Haha... Daarna was ik helemaal kapot dus heb gerust.s'Avonds heb ik Indiaas gegeten en ben daarna op het strand gaan zitten en wat gaan drinken. Uiteindelijk een leuke avond gehad.En natuurlijk gedanst.
Zondagsheb ik weer op het strand kunnen liggen maar dan later op de dag. Voelde me goed vandaagalleen met mezelf te zijn. Dat wisselt hier op het eiland wel.Maar merendeel heb ik het leuk gehad. Zelfs nogvoor de 2e keer Yoga gedaan wat meal beter af ging.Toch ook nog een jurkje en een bikini gekocht. Kon het niet laten.Het is zo goedkoop hier. De meiden zijn op de maandag avond naar de full-moon party gweest en ik had na veel twijfelen besloten om het niet te doen. Het is een hele lange nacht met veel mensenik had niet zomaar terug gekund omdat de ferry niet eerder ging dan in de ochtend. Bovendien moest ik de volgende dag weer verder reizen voor2 dagen lang.Mijn laatste avond is gezellig geweest. Weer lekker gedanst op het strand en in de zee,nieuwe mensenontmoet en ook een beetje aangeschoten geworden.
Nou, de reis terug naar Bangkok was weer lang en oncomfortabel. We waren om 3 uur in de ochtend in Bangkok en daarna moest ik me vermaken tot2 uur in de middag om mijn reis te vervolgen naar Nieuw-Zeeland. Gelukkig kwam ikaardige jongens tegen die wat aan het drinken warenop een terras en daar heb ikeen tijd mee gepraat. Kon zelfs even douchen. Ik heb ook nog even mijn lonely planet verkocht en een nieuwe van Nieuw-Zeeland gekocht.
En nuben ik na een hele lange reis aangekomen in Nieuw-Zeeland. Een heel nieuw avontuur! Morgen ga ik met dolfijnen zwemmen! Jullie horen van me!
Ik zal binnenkort ook wat persoonlijke mails sturen. Nu is het laat en wilnaar bed. Het is 12 uur later dan bij jullie trouwens!
Veel liefs van mij....
Hoi Mariël,
Blijf lekker genieten.
Met ons gaat het goed, met mijn vader minder, hij is erg ziek maar verrast ons steeds weer met zijn kracht en uithoudingsvermogen.
Liefs,
Henk en Lidy
Ik krijg nog een tweede mail aangeboden. groetjes
Hoi Marielle!!
Geniet van de prachtige omgeving in Nieuw Zeeland!!
XX!!
Leo
Hoi Marielle,
Zo te lezen heb je het erg naar je zin. Ik ben blij voor je dat je zo geniet en hoop dat je nog veel meer gaat genieten! Veel plezier nog...
Veel liefs, Christine
Ik zit jouw reisverhaal te lezen terwijl het eindelijk een mooie zonnige dag is.
Dat werd wel tijd hoor. Zo warm als het waarschijnlijk bij jou is, is me teveel. Maar het werd wel tijd voor beter weer hier.
Geniet er maar van, zeker ook van de zon.
Die heeft een mens hard nodig.
Hoi Marielle, Wat super wat ja allemaal doet! Ik vind het zo een dapper avontuur in je uppie!Geniet van alle heerlijke dingen en leer van de moeilijke mindere momenten.
Hier gaat alles z'n gangetje, druk met de studie maar het is wel erg leuk. Herken allerlei situatie's op mijn werk en kan meteen dingen toepassen wat ook de bedoeling is hahah...
Nou houd je goed daar.. en GENIET! ciao ciao xxeM
Het leest als een machtig avontuur. Ben jaloers. Echt. Maarreh..... 12 uur tijdsverschil?? Ben je gek!! Het is echt minder.
Zoen
Bert, Singapore
lieverd
wat leuk om je reis zo mee te beleven!! super en wat een mooie fotos. Wat heerlijk om weer een nieuw land te bezoeken!
geniet ervan meis
dikke kus annet
Dag lief, ondanks dat je op het strand bent gaan liggen, klinkt het allemaal wel heel veel....Pas je goed op jezelf?
We volgen je op de voet, ik mail even naar je privé.
Kussen, W.
Hey meis,
zo te lezen heb je het goed naar je zin! Fijn hoor! Heel benieuwd hoe het zwemmen met de dolfijnen is geweest! We volgen je nog steeds op de voet en zijn ontzettend jaloers. Maar meid, je verdient het even lekker tot jezelf te komen. Geniet lekker verder, wij lezen mee!
Liefs van ons!
Even nog een aanvulling van mij: Boeken verkopen ? Meerdere malen je goed voelen ? Ondernemersgeest ? Gaat allemaal de goede kant op zo te lezen ! Ga zo door maar loop jezelf niet voorbij, je weet wel... adem in en adem uit en zo :o)
Hee meis, goed om weer van je te horen. En geen spijt hebben van die full moon hoor, zo geweldig was het niet. Veel dronken Engelse pubers, haha. Terug met de boot was een drama. Maar super dat je in nz bent. Ben erg benieuwd! Veel plezier met de dolfijnen. En ik mis jou ook hoor, had nog een sms gestuurd, geen idee of ie aangekomen is. Nou lieverd, geniet ervan en dikke x!